Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаска група стартира своя нов проект "Акустично с Горещ пясък"
Автор: Екип Burgas24.bg 12:13 / 28.01.2013Коментари ()631
© Burgas24.bg
Ако обичате да слушате музика, да говорите за музика, ако сте изпълнител, а защо не и създател на музика, то "Акустично с Горещ пясък" е точно за вас.

В последния ден на месеца - 31 януари, музикантите от една от най-бургаските групи стартират своя най-нов проект. "Акустично с Горещ пясък" е концерт, но и повече от това... В края на всеки месец освен да представят в акустичен вариант любими свои и чужди парчета, момчетата (и момиче) от бандата канят всички с интерес към музиката на разговор по различни музикални теми, а защо не и да посвирят заедно... Целта на срещите - освен приятно и различно преживяване, е да се обменят идеи, знания, опит между хора, обединени от любовта си към музиката, а защо не и да се постави начало на нови бъдещи проекти. Всичко това ще се случва в приятната обстановка на зала "Петя Дубарова" в Културен център Морско казино.

"Акустично с Горещ пясък" ще се провежда всяка последна седмица от месеца в продължение на цяла година. Входът е свободен. Първото издание, на 31 януари /четвъртък/ е от 18.30 часа.

Група "Горещ пясък" води началото си от 1992 г. Оттогава до днес в състава й са били различни музиканти, като от 1993 г. до 2011 г. неин фронтмен е големият композитор, поет и певец Пламен Ставрев. Днес членове на групата са: Стефка Емилова /вокал/, Светослав Михайлов /китара и вокали/, Ясен Димитров /клавишни и вокали/, Георги Русев /бас и вокали/, Росен Сеновски /китара/, Валентин Чанев /перкусии/, Атанас Миларов /ударни/.

"Акустично с Горещ пясък" се организира по инициатива на "Горещ пясък" и Община Бургас в подкрепа на кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019 г.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaska-grupa-startira-svoya-nov-proekt-Akustichno-s-Goresht-pyasuk-411851
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.