Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаската студентка, чието бебе почина при домашно раждане, не била виновна за фаталния случай
Автор: Екип Burgas24.bg 09:03 / 28.01.2013Коментари ()1024
©
Бургаската студентка Сияна Ралева, чието бебе почина при домашно раждане през ноември миналата година, не е виновна за фаталния случай. Това съобщиха от прокуратурата в морския град. Патоанатомите са категорични, че бебенцето е било мъртво поне от 24 часа преди раждането. То е издъхнало в утробата на майката предишния ден.

Медиците са убедени, че дори Сияна да бе потърсила помощ в болница, изходът щеше да е фатален за новороденото. Очаква се всеки момент прокуратурата да прекрати разследването окончателно. Междувременно държавното обвинение е опровергало и всички подозрения, че Сияна и семейството й са били под въздействие на Свидетели на Йехова.

"Имахме такъв сигнал, но доказателствата сочат, че той не отговаря на истината. Разпитахме членовете на семейството, техни съседи, а също и членове на вероизповеданието Свидетели на Йехова. Всички те дадоха показания, че Ралеви никога не са посещавали тази църква и не членуват в нея", заяви говорителят на районната прокуратура в Бургас Мария Маркова.

Източник: в. Стандарт



Още по темата: общо новини по темата: 4
30.11.2012 »
12.11.2012 »
12.11.2012 »
11.11.2012 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaskata-studentka-chieto-bebe-pochina-pri-domashno-razhdane-ne-bila-vinovna-za-fatalniya-sluchai-411729
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.