Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Истински екшън между съпрузи на паркинга на "Кауфланд" в "Меден рудник"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:44 / 20.01.2013Коментари ()5918
©
Снимка Архив
На 19.01.т.г. около 18.30 ч. в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за възникнал скандал на паркинга на магазин «Кауфланд» в бургаския комплекс «Меден рудник». Установено е, че спречкването възникнало между съпрузите П.Р., 39-годишен от Средец и Д.Р., 34-годишна от Бургас / работеща в магазин «Кауфланд»/, които били разделени и не живеели заедно.

Според думите на Д.Р., съпругът й дошъл в магазина във видимо нетрезво състояние под предлог, че трябва да му даде пари за отглеждането на дъщеря им. Жената отказала и позвънила по мобилния си телефон на настоящия си приятел, с който поискал да говори съпруга й. При разговора П.Р. започнал да обижда и заплашва събеседника си, като хвърлил апарата на земята и нанесъл два удара на Д.Р. Пострадалата започнала да крещи за помощ, като се намесили служители от охраната на магазина, както и случайно присъстващи граждани.

П.Р. се оттеглил към автомобила си «Пежо 406», с бургаска регистрация, при което към него се насочили охранител от магазина и очевидец на инцидента, които го помолили да слезе от автомобила. П.Р. отказъл, като заявил, че е военен, демонстративно показвайки, че в дясната се ръка държи пистолет. След това потеглил с автомобила си и е установен допълнително от полицейските служители. Работата по случая продължава.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Istinski-ekshun-mezhdu-supruzi-na-parkinga-na-Kaufland-v-Meden-rudnik-409900
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.