Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът: Ще изпратим една трудна година за Бургас, очаквам следващата с недежда и оптимизъм
Автор: Екип Burgas24.bg 13:24 / 05.12.2012Коментари ()1114
©
Кметът на Бургас Димитър Николов покани представителите на бургаските медии ден преди празника на града да се поздравят и да си пожелаят повече успехи до следващият Никулден. Той благодари за градивната критиката.

"Вие винаги напипвате пулса на времето и проблемите на Бургас. За мен тази година беше трудна и аз лично се радвам, че ще я изпратим заради всички трудни моменти, които не бяха никак малко за Бургас. С надежда и оптимизъм очаквам следващата. Знаете че съм непоправим оптимист. Оптимист съм за това, че започнахме няколко много важни проекти за Бургас, които ще дръпнат града напред в своето развитие, ще стимулират икономиката и ще направят града още по-достъпен за бизнес и инвестиции. Колкото и да се гордеем, че Бургас е сред градовете с най-ниска безработица истината е че е трудно да се намери в момента добре платена и качествена работа. В приемните ми дни повече от 60 % от жителите искат да си намерят постоянна работа, тъй като повечето работят в сферата на туризма и в услугите. Бургаските медии винаги със своята градивна критика са ни направлявали да вървим в правилната посока. Мисля че наистина вървим в правилната посока и хората оценят това което се случва. Има и такива, които ни критикуват и им благодаря за това. Благодаря за това, че настина станахме известни като бургаска общност", каза кметът Димитър Николов.

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Kmetut-Shte-izpratim-edna-trudna-godina-za-Burgas-ochakvam-sledvashtata-s-nedezhda-i-optimizum-400149
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.