Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаски тийнейджърки мамят с колетни пратки
Автор: Екип Burgas24.bg 10:52 / 29.11.2012Коментари ()722
На 27.11.т.г. около 15.40 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от управителя на фирма за пратки с офис в к-с «Изгрев», за това че две момичета направили опит да изпратят колетни пратки, чрез наложен платеж. При изпращането на пратките девойките не удостоверили самоличността си с документ, а на самите пратки били изписани имена, адреси и телефони на изпращача, неотговарящи на действителните и със съдържание в пратките неотговарящо на описанието, като по този начин момичетата целели получаване на парични средства без да бъде изпратена договорената с получателя стока.

Установено е, че поръчките са осъществявани в интернет, чрез сайта «Продавалник.ком», като колетите са изпращани от 16-годишната Е.Е. и 17-годишната В.П., и двете от Бургас. След разговори с тях са констатирани още два случая на изпратени пратки по описания начин, осъществени на 22.11.т.г. от В.П., като едната от пратките е била предназначена за адрес в град Гарово, а другата за адрес в Плевен.

Девойките са направили пълни самопризнания. Работата по случаите продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaski-tiineidzhurki-mamyat-s-koletni-pratki-398587
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.