Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Двама работници са със счупен крак и ръка при инцидент с възстановяване на контактната мрежа на тролеите в "Меден рудник"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:51 / 12.11.2012Коментари ()1228
© Burgas24.bg
Снимка Архив
Двама работници са пострадали при възстановяване на контактната мрежа на тролейбусите в началото на к-с "Меден рудник" в Бургас, каза управителят на общинския превозвач "Бургасбус" - Петко Драгнев. Единият е със счупена ръка, а другият със счупен крак. Те са били на платформа, която ги повдига, изтървава цилиндъра и рязко пада надолу и пропада от около 1 - 1,5 м височина.

"Колата е минала март месец специализиран преглед за такива платформи. Може да е от умора на материала или от нещо друго. Хидравличния цилиндър, който повдига платформата се е скъсал, пада налягането и пропада платформата", обясни Драгнев.

На това място където е станал инцидентът - в началото на к-с "Меден рудник" заради изграждането на големия воден проект в комплекса преди няколко месеца се извършваха ВиК ремонти, което наложи премахването на контактната мрежа. Днес тя се възстановява.

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Dvama-rabotnici-sa-sus-schupen-krak-i-ruka-pri-incident-s-vuzstanovyavane-na-kontaktnata-mrezha-na-troleite-v-Meden-rudnik-394414
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.