Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Созопол ще е домакин на юбилейно събрание на Асоциацията на секретарите на общините
Автор: Екип Burgas24.bg 07:00 / 08.11.2012Коментари ()355
©
Днес в Созопол ще се проведе тържествено Общо събрание на Националната Асоциация на секретарите на общините в Република България под наслов "15 години НАСО РБ". Домакин на събитието е х-л "Вила Лист".

Тържественото Общо събрание ще бъде открито от 14.30 часа от председателя на УС на НАСО РБ София Янчева, която е секретар на община Благоевград. Приветствено слово от София Янчева и приветствия от официалните гости са част от програмата за деня. В дневния ред на Общото събрание е включено прием на нови членове на Националната Асоциация на секретарите на общините,както и удостояване на членове със звания и отличия.

През следващите два дни работата на НАСО ще продължи с VІІІ Практическа конференция, по време на която ще бъдат представени темите Приложение на разпоредбите на ПМС 129/2012 и Приложение на разпоредбите на ПМС 330/2012. Темите ще бъдат последвани от дискусия.Дискусия на участниците ще има и на тема Обсъждане на проекта за нов ЗМС".

За последния ден от събранието на Асоциацията на общините са предвидени обсъждане на други актуални въпроси в работата на секретарите на общини и общински администрации,както мнения и предложения за ролята и мястото на НАСО РБ в процеса на практическо разрешаване на тези въпроси и тяхното приложение.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Sozopol-shte-e-domakin-na-yubileino-subranie-na-Asociaciyata-na-sekretarite-na-obshtinite-393343
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.