Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ахмед Доган присъства на 8-та отчетно-изборна областна конференция на партията в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:32 / 03.11.2012Коментари ()699
© Burgas24.bg
Лидерът на ДПС Ахмед Доган не е посещавал от години Бургас. Досега визитите му са били основно в община Руен, където са най-силни структурите на партията му. Днес въпреки настояването на медиите той не пожела да даде каквито и да било изявления.

Извинението му бе, че е " само гост на конференцията".

Редом но Сокола бяха Джевдет Чакъров, член на Централното оперативно бюро на ДПС и вицепрезидент на Либералния интернационал, Мустафа Карадайъ, секретар на Централното оперативно бюро на ДПС, Кадир Кадир, зам. -областния председател на ДПС за област Варна и член на Централния съвет на партията,както и народните представители Дурхан Мустафа от Бургаски регион, Петя Раева от Област Пловдив.

Осмата областна конференция на ДПС започна с изпълнение на химна на Република България, последван от този на ЕС.

Делегатите на конференцията около 300 на брой гласуваха членове на комисии и точки, свързани с провеждан
© Burgas24.bg
ето на събранието. Веднага след това медиите бяха помолени да напуснат, като дори не им бе дадена възможност да чуят приветственото слово на Доган към участниците.

За лидер на областното ръководство на ДПС- Бургас се състезават четирима души. Това са настоящият председател Февзи Хасан, , Селим Иса, член на областното ръководство на партията, Ружди Хасан, председател на Общинския съвет в Айтос и Ахмед Сюлейман председател на общинското ръководство на ДПС в Руен.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ahmed-Dogan-prisustva-na-8-ta-otchetno-izborna-oblastna-konferenciya-na-partiyata-v-Burgas-392289
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.