"Седмица на вкуса" в Бургас | ||||||
| ||||||
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си. В Гимназията по туризъм в Бургас всяка година се организират ателиета с известни френски готвачи. Една година Стефан Грожан беше приготвил гъши дроб с българска ракия, посочи Маринова. Тази година ни гостува Никола Касар, известен готвач, който работи в ресторант "Гастрономик", а през лятото - във вили на известни личности. Рецептите, който той ще приготви утре от 09.00 часа, са суфле от шоколад и бадеми и ризото с паста. След презентацията ще се проведе среща-разговор във Френската гимназия. През седмицата в Алианс Франсез ще има ателиета, свързани с френската кухня, а два филма, свързани с кулинарията, ще бъдат прожектирани в регионалната библиотека. Източник: Радио "Фокус" |