Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Три бургаски транспортни фирми се борят за приз в национален конкурс
Автор: Екип Burgas24.bg 09:07 / 19.09.2012Коментари ()669
Три бургаски транспортни фирми се борят за приз в национален конкурс "Общините за развитието на туризма". Конкурсът се организира със съдействието на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. В конкурса има два модула - един с награди за общини и втори - с награди за фирми - партньори на общините в развитието на туризма.

Вторият модул съдържа 11 категории, в които общините - участнички, номинират достойните според тях фирми за развитието на туризма в техните райони. Общините Бургас и Карнобат са номинирали в категорията "Транспорт" фирмите "М-Бус", "Бургасбус" и "Комфорт". Бургас е единственият град с три номинации в категорията "транспорт".

"Бургасбус" е общинският превозвач в Бургас, "Комфорт" вози по двете най-дълги линии в града - тя има маршрутни таксита от "Меден рудник" до "Славейков" и "Изгрев". "М-Бус" също е бургаски превозвач, но обслужва и линиите в Карнобат. Тя се грижи за градския транспорт в града. Фирмата спечели 35-годишна концесия за автогарата в Карнобат. Тя е почти изцяло ремонтирана, а инвестицията вече надхвърли половин милион лева.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Tri-burgaski-transportni-firmi-se-boryat-za-priz-v-nacionalen-konkurs-381277
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.