Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Фотоваканция 2012" на брега на Черно море
Автор: Екип Burgas24.bg 12:26 / 20.08.2012Коментари ()596
©
От 1 до 9 септември във ваканционен клуб Приморско, който е собственост на "Албена" АД, ще се проведе "Фотоваканция 2012". Проявата събира заедно хора споделящи страстта към фотографията. Професионалисти, аматьори и фотоентусиасти ще се срещнат на брега на Черно море, за да споделят знания и опит и да си изкарат добре. Организаторите им предлагат една седмица изпълнена с изложби, лекции, семинари, творчески работилници, оживени дискусии, ожесточени съревнования.

През т.г. участниците ще видят някои от най-добрите изложби показани по време на "Месец на фотографията 2012", премиерата на два силни дебютни проекта, както и няколко изненадващи изложби създадени специално за "Фотоваканция 2012".

Домакините ще представят последни технологични новости, възможности и интересни фотографи. Ще бъдат разгледани актуални и вечни теми във фотографията през погледа на отбрани лектори.

По време на "Фотоваканция 2012" участниците ще реализират съвместен проект "Да създадем заедно изложба".
В иновативен хибрид между уъркшоп, конкурс и работа в екип всички участници ще бъдат въвлечени в създаването на обща изложба, под обща тема, която след това ще бъде показана в поне 6 български града.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Fotovakanciya-2012-na-brega-na-Cherno-more-374739
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.