Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
НАП обяви на търг апартамент, дневен бар и магазин в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 10:27 / 14.08.2012Коментари ()702
© Burgas24.bg
Апартамент, дневен бар и магазин за промишлени стоки в к.к. "Слънчев бряг" обявиха на таен търг публичните изпълнители от отдел "Принудително изпълнение" при ТД на НАП Варна. До налагането на тази крайна мярка се е стигнало, след като три физически лица са отказали да внесат доброволно дължими данъци в размер на близо 400 хиляди лева.

Апартаментът се състои от дневна - трапезария с кухненска ниша, спалня, сервизно помещение и тераса, със застроена площ 43.67 кв. м. Стартовата цена, от която ще започне наддаването за курортното жилище, е 50 122 лева.
Желаещите да станат собственици на бар в к.к. "Слънчев бряг", трябва да приготвят 120 хиляди лева, за да участват в търга с тайно наддаване. Дневният бар е с обща площ от 83.50 кв. м. и се състои от зала за посетители, бар, кафе, приготвително помещение и санитарен възел с предверие.

Магазинът за промишлени стоки е с предназначение за търговска дейност и е с площ от 35.60 кв. м., а началната тръжна цена за него е 64 хиляди лева.

Кандидат-купувачите могат да извършат оглед на крайморските имоти от 16 до 18 август по местонахождение, а търгът с тайно наддаване ще се проведе на 27 август в офиса на териториалната дирекция в гр. Шумен.

Повече подробности относно условията и правилата за провеждане на търга, както и списък на вещите с тяхното описание и продажна цена са на разположение на страницата на НАП в Интернет на адрес:www.nap.bg.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/NAP-obyavi-na-turg-apartament-dneven-bar-i-magazin-v-Slunchev-bryag-373351
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.