Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Несебърлия в основата на ново рап-течение, тръгващо от Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 17:06 / 24.07.2012Коментари ()2608
©
Младият артист Иван Кибритев, познат повече в хип-хоп средите като "MC VAN" реализира първия си самостоятелен сингъл "Себе си". Авторското парче излиза на пазара директно с видеоклип, зареден с позитивизъм и носещ енергията на положителната половина на родното рап-творчество.

Нестандартната песен е с амбициите да покори българските хип-хоп фенове и да ги накара да мислят позитивно, да вярват в себе си и своя потенциал. Специално за качеството на продукцията са се погрижили цял отряд от родни продуценти, членове на различни лейбъли и студиа.

Ърбън визията на видеото е дело на младия бургаски режисьор Веселин Добрев, а за звука са се погрижили Hoodini и екипа на 33 Studio. Във видеото участие взимат едни от най-известните артисти в България от този стил - Big Sha /Мишо Шамара/, Иги Андровски, Dj Danny, познатата от малкия екран Лидиа Стаматова, DJ DOUBLE D и провокативната DJ NIKKA. Парчето и видеото към него излизат под шапката на лейбъла "Gangsta Gangsta PRODUCTION", които са продуценти на MC VAN.

"Решихме да изненадаме аудиторията си с нещо различно, да накараме младите да повярват в собствените си възможности и да се борят" - коментира Росен Грозев, Изп. Директор на G.G.P. .

Клипът може да бъде гледан от тази седмица по родните музикални телевизии и в официалната страница на G.G.P. - www.facebook.com/GGP4LIFE.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Neseburliya-v-osnovata-na-novo-rap-techenie-trugvashto-ot-Burgas-368729
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.