Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Фалшива тревога за удавено дете на плаж "Липите", то се скрило от уплаха
Автор: Екип Burgas24.bg 17:14 / 20.07.2012Коментари ()823
Кметът на Синеморец Костадин Динков съобщи, че по-рано е бил на плаж "Липите", но е отпътувал за плаж "Бутамята", който се намира в близост до мястото, където е станал инцидента. Там той потърсил съдействие от концесионера, за издирване на 11-годишно дете. Неговата майка подала сигнала, че то също е удавено, тъй като не могла да го открие.

Според Динков, към този момент детето е открито. По думите му, то се е скрило от уплаха, след като е станало неволен свидетел на инцидента на плаж "Липите". Кметът на Синеморец потвърди, че спасените по-рано младежи са много уплашени, но в добро физическо състояние.

"Въпреки, че плажа е неохраняем го посещават много хора. Лично аз съм слагал табелите на български, английски и руски език.", каза Костадин Динков.

По думите му, когато на плаж "Бутамята" имало червен флаг за забрана влизане във водата, хората предпочитали да посещават неохраняемия плаж "Липите".

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Falshiva-trevoga-za-udaveno-dete-na-plazh-Lipite-to-se-skrilo-ot-uplaha-367908
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.