Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Агенция "Митници" обяви конкурс за 20 инспектори в Митница Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:57 / 03.07.2012Коментари ()3641
© Burgas24.bg
Агенция "Митници" обяви конкурс за 20 инспектори в Митница Бургас. Минималните изисквания, предвидени в нормативните актове за заемане на длъжността са висше образование, бакалавър в социални, стопански и правни науки; Природни науки, математика и информатика; Технически науки. Не се изисква професионален опит.

Допълнителни изисквания за длъжността са кандидатите да владеят чужд с ниво поне B2 съгласно Общоевропейската референтна езикова рамка, компютърна грамотност: Microsoft Offise, Internet. Кандидатите трябва да отговарят на изискванията, определени в чл. 10, ал. 1 и 2 от Закона за митниците, както и по чл. 40, ал. 1 от Закона за защита на класифицираната информация.

Допълнителни умения и квалификации, носещи предимство на кандидатите са отлични комуникативни умения и умения за работа в екип, Конкурсът ще се проведе на два етапа- тест и интервю. Документи се примат до 13 юли на адреса на бургаската митница.

Инспектори се търсят още в столична митница, за митницата на софийската аерогара, за митницата в Свиленград, във Варна, Русе, Пловдив и Митница- Югозападна. Документите следва да бъдат представени лично или чрез пълномощник/нотариално заверено пълномощно в срок до 13.07. 2012.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Agenciya-Mitnici-obyavi-konkurs-za-20-inspektori-v-Mitnica-Burgas-363948
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.