Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ремонтират пътища в Бургаско
Автор: Екип Burgas24.bg 11:18 / 15.06.2012Коментари ()848
През Дюлински проход е забранено преминаването на товарни моторни превозни средства поради свлачище и стеснение на пътя. Забранено е преминаването на камиони над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра, както и на камиони над 20 тона по пътя Провадия - Айтос.

По надлеза на пътя Бургас-Созопол, край м. "Ченгене скеле", е забранено движението на превозни средства с тегло над 3,5 т. Ограничение на скоростта има в участъка на изграждане на пътен възел Юг, през който преминава пътя Бургас -Средец и Бургас - Созопол. Кръстовището Созопол-Приморско между вилно селище "Каваци" и "Дюни" е затворено за движение. Рехабилитация се извършва на пътя Елхово-Бургас, като срокът на ремонтните дейности е до края на месеца. В лявото платно по пътя Дюлино-Каблешково-Бургас се извършва ново строителство на "Изграждане на Джоб стена".

Ремонтни работи има на надлеза Ясна поляна-Приморско, водосток се изгражда на пътя между селата Росен и Веселие в община Созопол. Кърпежи се извършват на пътя Ахтопол-Резово, по път Карнобат - Шумен и на надлез Братов.

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Remontirat-putishta-v-Burgasko-359536
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.