Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стоматолози от цялата страна се събират в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 17:33 / 12.06.2012Коментари ()655
©
Стоматолози от цялата страна идват в Бургас, за да вземат участие в най-значимия национален форум на професията - 12 -ти Научен конгрес на Български зъболекарски съюз. Тази година той ще се проведе в дните 14 - 16 юни в Бургаската опера, под мотото "Наука с аромат на липи". В нея ще вземат участие водещи лекари по дентална медицина от чужбина и страната.

Официалното откриване на Конгреса ще бъде на 14 юни от 18.30 часа на открита сцена "Охлюва" с празник за децата, организиран БЗС под мотото "Усмихни се! Детски зъбки - здравички и бели - като морски перли!", който ще бъде съпроводен от представление на Държавен куклен театър - Бургас с "Приказка за Ох", занимателни игри и подаръци.

Традиционно Научният конгрес на БЗС ще бъде съпроводен от голямо дентално изложение с над 50 фирми-изложители. Всички участници ще получат информация за най-новите тенденции и прогресивен опит в областта на медицината и денталната медицина. Те ще имат възможност да разгледат интересни казуси, практически решения, научни разработки в удобно за тях време в рамките на конгреса.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Stomatolozi-ot-cyalata-strana-se-subirat-v-Burgas-358881
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.