Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Заловиха пласьори на наркотици
Автор: Екип Burgas24.bg 12:23 / 05.06.2012Коментари ()704
На 01.06.т.г. около 23.00 ч. в района до бл. 64 в бургаския комплекс «Изгрев», служители от сектор «Криминална полиция» при ОДМВР - Бургас задържали 29 годишния Д.К. от Бургас, в когото са намерени и иззети 19 полиетиленови торбички със светло жълтеникаво прахообразно вещество с общо тегло около 10 гр. / хероин/. При претърсване в жилището на Д.К. са намерени и иззети 3 полиетиленови торбички, съдържащо бяло прахообразно вещество с общо тегло около 10 гр. и две електронни везни. Д.К. е задържани за срок от 24 часа. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицето продължава.

На 04.06.т.г. около 15.00 ч. на бургаската улица «Ивайло» пред хотел «Централ», служители от сектор «Криминална полиция» при Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, са извършили проверка на : 37 год. П.Ч. от Карнобат, в когото са намерени и иззети четири полиетиленови пликчета, съдържащи бяло прахообразно вещество / метаамфетамин/, както и топче със суха зелена тревна маса / канабис/. П.Ч. е задържан за срок до 24 часа в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 04.06.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Средец по сигнал са извършили проверка в частен дом в с. Драка, общ. Средец, обитаван от 21 годишния А.Х. от Бургас, като в дворното място са открити и иззети 14 канабисови растения, засадени в саксии. А.Х е привлечен в качеството на обвиняем. По случая е образувано досъдебно производство.




Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zaloviha-plasyori-na-narkotici-356944
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.