Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
За Деня на детето в Бургас организират конкурс-игра "Лаборатория за къщи-мечти"
Автор: Екип Burgas24.bg 15:26 / 08.05.2012Коментари ()574
©
Във връзка с детския празник - 1 юни Камара на архитектите в Бургас със съдействието на Община Бургас организира Конкурс-Игра "Лаборатория за къщи-мечти".

Конкурсът е за рисунка или макет на тема "Моята къща-мечта" и в него могат да участват деца до 14 години. Резултатите ще се събират до 17 часа на 28 май 2012.

Децата могат да участват сами или с родители, учители и приятели, стига проектите да не изгубят детския си характер и оригиналност. Представянето трябва да включва кратък текст описващ идеята и отговори на следната анкетата:

Най-добрите проекти ще бъдат определени от жури и ще бъдат обявени на 1 юни.

Наградите са в категориите : най-смела идея, най-интересен проект, най-малък участник, най-оригинално представяне и др. Всяко дете може да изпрати неограничен брой проекти. Ще се оценява, както идеята, така също и художествените умения и артистичност.

Крайната цел е събраните проекти да бъдат публикувани в книжка - албум "Моята къща-мечта" и да бъдат презентирани на Софийска архитектурна седмица през ноември, тази година.

Адрес за изпращане на проектите:
8000 Бургас ул.Цар Асен 7, ет.3,офис 4
до: КАБ-Бургас за конкурса "Лаборатория за къщи-мечти"
раб.време 10-12ч. и 14-16ч.
тел 056 842944 и 0878 660 835
или e-mail: detska.laboratoria@gmail.com

Играта ще се проведе на 1 юни от 15 часа край "Стената на приказките" в Морската градина на гр.Бургас. В програмата са включени много забавления и изненади, подробности за които ще бъдат обявени дни преди събитието.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Za-Denya-na-deteto-v-Burgas-organizirat-konkurs-igra-Laboratoriya-za-kushti-mechti-350226
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.