Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гребенаров представи в президенството приоритетите за развитие на област Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 08:59 / 19.04.2012Коментари ()1536
©
Снимка Архив
Вчера Областният управител Константин Гребенаров взе участие в Съвета за развитие на регионите и националната инфраструктура към президента. По време на първото заседание стана ясно, че Съвета ще работи по шест ключови направления, които ще се финансират с европейски средства през периода 2014-2020 г. Това са транспортна инфраструктура, техническа инфраструктура във водния сектор, електронното управление, енергийна ефективност и жилищна политика, създаване на предпоставки за балансирано градско развитие и иновации и конкурентоспособност на малките и средни предприятия.

Участието на Гребенаров включваше презентация на приоритетите и перспективите за развитие на област Бургас, съответстващи на националните. Губернаторът представи пред присъстващите министри, заместник-министри, представители на синдикални, работодателски и неправителствени организации на какъв етап са важните за областта инфраструктурни проекти и какво предстои през следващия планов период. В срещата освен Гребенаров участие взеха още областните управители на София, Пловдив, Варна, Русе и Видин.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Grebenarov-predstavi-v-prezidenstvoto-prioritetite-za-razvitie-na-oblast-Burgas-345618
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.