Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Поликлиника в Несебър с нов рентгенов апарат
Автор: Екип Burgas24.bg 14:30 / 06.04.2012Коментари ()2881
©
Стана добра традиция, всяка година преди началото на летния сезон "Медицински център д-р Пеев", да представя по една нова придобивка за своите пациенти.

Миналата година, новата придобивка за поликлиниката беше ултразвуков апарат, а от тази, медицинският център вече може да се похвали с нов рентгенов апарат. Съоръжението е дарение от проф. Георги Георгиев, който живее и практикува в Берлин, но през годините е направил за България множество дарения.

На официалното откриване на новия уред днес, в навечерието на международния ден на здравния работник, управителя на здравното заведение, д-р Петко Илиев съобщи, че специално за хората от Община Несебър, с нарушен здравно-осигурителен статус, ще бъдат извършени безплатни рентгенови прегледи.

От името на кмета Николай Димитров, директорът на дирекция "Здравеопазване и социална политика", Красимира Тодорова, поздрави целия екип на Медицинския център с новата придобивка и използва случая, за да поздрави всички здравни работници с утрешния им празник.

В края на официалното представяне на новия рентгенов апарат, възпитаниците на Обединена общинска школа по изкуствата, гр. Несебър, поздравиха всички присъстващи с народни песни и танци.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Poliklinika-v-Nesebur-s-nov-rentgenov-aparat-342770
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.