Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Утре - значителна облачност и слаб дъжд по Черноморието
Автор: Екип Burgas24.bg 17:30 / 05.04.2012Коментари ()639
© Burgas24.bg
През нощта над страната ще има разкъсана, предимно значителна облачност и на отделни места ще превали слаб дъжд, съобщават от МИНХ-БАН. Минимални температури между 8 и 13°. Утре времето над страната ще бъде предимно облачно и на много места ще превали дъжд. След обяд от юг облачността ще започне да намалява. Ще духа слаб южен вятър, в Източна България до умерен, който към края на деня ще бъде вече от запад. Максимални температури между 16° и 21°.

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за април, през деня ще се понижава.

Над планините ще има значителна облачност с превалявания от дъжд, над 2000 метра от сняг. Ще духа до умерен запад-югозападен вятър, който през деня ще се усили и ще стане от запад-северозапад. Максимална температура на 1200 метра около 12°, на 2000 метра 5°.

Над Черноморието ще има значителна облачност и ще превали слаб дъжд. По-късно през деня облачността ще започне да намалява. Ще духа до умерен южен вятър, който вечерта ще се ориентира от запад. Максимални температури между 15 и 20°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Utre-znachitelna-oblachnost-i-slab-duzhd-po-Chernomorieto-342548
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.