Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Малчугани направиха тематичен поздрав към служители на Горско стопанство - Царево
Автор: Екип Burgas24.bg 15:33 / 05.04.2012Коментари ()473
Днес в Царево се проведе тематичен поздрав на децата от ОДЗ "Ален Мак" във връзка със "Седмица на гората" към служителите на Горско стопанство гр.Царево. Над 40 деца на възраст между 4 и 7 години участваха в детското шоу в спортната зала на СОУ"Н.Й.Вапцаров". Освен служители на Горско стопанство бяха поканени и представители на различни местни институции и всички родители. Шоуто бе открито с презентация за гората и се задаваха въпроси към децата, а малчуганите показаха знанията си придобити в училище. След това започнаха песните и танците на малките палавници. Музикален ръководител на програмата бе Биляна Никова. Главен ръководител и директор на ОДЗ "Ален Мак" е Недялка Градева, а ръководители на отделните групи деца бяха учителките Валентина Тодорова, Мария Азова, Мима Костадинова, Севда Георгиева и Светла Фотева.

За финал децата получиха подаръци и сладки за цялата детска градина от директора на Горско стопанство - Царево инж.Румен Желев. Най - големият подарък бе музикална уредба за озвучаване на изявите на открито на децата.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Malchugani-napraviha-tematichen-pozdrav-kum-sluzhiteli-na-Gorsko-stopanstvo-Carevo-342493
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.