Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Монтираха нова камера на магистралата преди Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:27 / 05.04.2012Коментари ()2277
© Burgas24.bg
От 29.03.т.г. в експлоатация е поредната стационарна камера, монтирана на пътя от края на магистралната отсечка в посока Бургас, след бензиностанция "Ромпетрол". В пътната отсечка ограничението на скоростта е 90 км / ч., като за първата седмица от стартиране на контролната дейност са фиксирани над 700 нарушения.

Припомняме, че с тази камера общо на територията на Бургаски регион работят пет стационарни камери - две от тях са разположени по пътя Бургас - Созопол, на познатите места - спирка "Моряк" и кръстовището за с. Атия, други две - на пътя Бургас - Несебър - в участъка след бензиностанция "Жезъла" и на с. Ахелой. Петата най-нова камера е монтирана преди Бургас, непосредствено след бензиностанция "Ромпетрол".

Освен стационарните, на територията на Бургаска област работят три мобилни камери, монтирани в необозначени автомобили на "Пътна полиция" - две от тях работят на територията на Бургаска община, а третата - на територията на Несебърска община. Предстои въвеждането в експлоатация на още пет мобилни камери, които да обхванат вътрешността на региона, главния път София - Бургас и пътя за Царево.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Montiraha-nova-kamera-na-magistralata-predi-Burgas-342491
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.