Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаски братя крадат масово от коли и самите коли
Автор: Екип Burgas24.bg 11:19 / 04.04.2012Коментари ()683
Във връзка с множеството регистрирани кражби на вещи и части от МПС, паркирани в Централната част на Бургас, служители от Първо Районно управление «Полиция» - Бургас съвместно със служители от Базовата научно-техническа лаборатория са установили извършителя на деянията - това е: 21 год. М.А. от Бургас, задържан на 31.03.т.г. заедно с други три лица - брат му - О.А., 16-годишен, 20-годишния К.Д. / двамата от Бургас/ и 19 год. Л.П. от Полски Тръмбеш.

Констатирано е, че двамата братя са извършители на близо 15 кражби на вещи, части и горива от МПС. М.А. и О.А. съвместно с К.Д. и Л.П. са извършители на:

- противозаконно отнемане на лек автомобил «Ситроен С 4», с великотърновска регистрация, осъществено на 30/31.03.т.г. от Велико Търново, който след като се изплашили, изоставили в покрайнините на село до Попово
- противозаконно отнемане на лек автомобил «Форд Ескорт», с русенска регистрация, осъществено на 30/31.03.т.г. от Велико Търново, който изоставили на паркинг до поликлиниката във Велико Търново
- противозаконно отнемане на лек автомобил «ВАЗ 2104», с великотърновска регистрация, осъществено на 30/31.03.т.г. от Велико Търново, с който се придвижили до с. Равна гора, където извършили и кражба на два мобилни телефона, фотоапарат и спийкър за мобилен телефон, осъществена на 31.03.т.г. от частен дом в с. Равна гора, собственост на 20 годишен английски гражданин.

Констатирано е, че братята М.А. и О.А. са извършители и на противозаконно отнемане на л.а. «Форд Фиеста», с бургаска регистрация и на л.а. «БМВ», с пловдивска регистрация, осъществени от началото на годината на територията на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас. М.А. е привлечен, като обвиняем и с постановление на Бургаска районна прокуратура е задържан за срок до 72 часа, а О.А. е настанен за срок от 14 дни в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни лица в Бургас. Работата по документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaski-bratya-kradat-masovo-ot-koli-i-samite-koli-342063
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.