Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Днес продължава заседанието на Общинския съвет
Автор: Екип Burgas24.bg 08:58 / 29.03.2012Коментари ()955
© Burgas24.bg
В 10 часа в зала "Георги Баев" на Културен център "Морско казино" продължава заседанието на Общински съвет - Бургас, за да бъде изчерпан дневния ред от вторник.

Днес трябва да станат ясни кои ще са новите управители на Онкологичния център, психодиспансера, белодробната болница и кожно-венерически диспансер, след като на старите директори договорите им изтекоха и се проведоха конкурси за нови такива. Дали Летния театър да се казва на името на Пламен Ставрев ще решават съветниците, както и дали в кв. "Ветрен" да бъде изграден православен кръст.

На 11 души, някои от които заслужили спортисти, да бъде отпусната безвъзмездна финансова помощ, съветниците ще разгледат предложенията в тази връзка на ресорния зам.-кмет д-р Лорис Мануелян. Адвокат Евгений Мосинов предлага да започнат преговори общината да придобие дялове от търговското дружество "Медицински център за спортна медицина и рехабилитация Черноморец" ЕООД. Михаил Хаджиянев и Атанас Пайташев, представители на община Бургас в борда на ПФСК "Черноморец" предлагат дългът на клуба да бъде разсрочен на 9 равни вноски за 10 г. Клубът, в който общината има равен дял заедно с "Петрол холдинг", дължи 670хил. лева на общината.

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Dnes-produlzhava-zasedanieto-na-Obshtinskiya-suvet-340473
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.