Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Млади бургазлии се специализираха в кражбите
Автор: Екип Burgas24.bg 10:28 / 15.03.2012Коментари ()885
В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас по отношение на кражбата на сребърни накити, бижута от други материали и инструменти, осъществена от микробус «Мерцедес», собственост 48-годишна бургазлийка в началото на тази година, са установени извършителите на деянието - това са : 23 год. А.А., 19 год. А.Х. и 19-годишната Б.М., всички от Бургас.

Вещите - обект на престъплението са иззети с протоколи за доброволно предаване. Припомняме, че тримата бяха задържани на 07.03.т.г. и представляват ядрото на група, която в различна степен на съучастие с други лица е извършила множество кражби - до момента е констатирано, че А.А., А.Х. и Б.М. са осъществили :

- взломна кражба на сумата от 270 лв., музикален смесител, музикален усилвател, LCD телевизор, DVD, бутилки с марков алкохол и мобилен телефон от заведение, разположено на бургаската улица «Васил Левски», като кражбата е извършена на 04.03.т.г. около 04.00 ч.
- още две взломни кражби / едната на вещи от бургаско учебно заведение, а втората - на части и вещи от частен автосервиз/
- кражба на вещи и части от джип «Сузуки витара», с бургаска регистрация, собственост на 62 годишен бургазлия / потопен след кражбата наполовина в канала на резерват «Атанасовско езеро» и открит на 26.02.т.г. около 12.15 ч. с липсващи : покрив, декоративни кори на вратите, резервна гума, казанче за течност за чистачки, пожарогасител и ел. уреди от арматурното табло/. При извършено претърсване на дома на задържаната Б.М., разположен в кв. «Работнически общежития» в Бургас, са открити покрива и корите за врати, отнети от джипа «Сузуки Витара». Част от откраднатите вещи са намерени монтирани върху джип «Сузуки Витара», с бургаска регистрация, но на друг собственик.

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mladi-burgazlii-se-specializiraha-v-krazhbite-336834
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.