Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът открива турнир по стрелба за полицаи
Автор: Екип Burgas24.bg 09:43 / 08.03.2012Коментари ()954
©
Снимка Архив
В 11.00 ч. днес пред сградата на ОДМВР - Бургас на ул. «Христо Ботев» 46 ще се проведе официално откриване на турнир «Освобождение» по стрелба с пистолет за служители на МВР. Домакини на проявата са ОДМВР - Бургас и Община - Бургас, а организатори на турнира - «Спортна асоциация» на МВР, отдел «Център за бойни и приложни спортове» при Специализирана административна дирекция «Човешки ресурси» - МВР и ОДМВР - Бургас.

Мероприятието е залегнало в Спорния календар за 2012 година, като стрелбите ще се проведат в стрелбищен комплекс «Аполо», разположен на бургаската улица «Одрин». Право на участие имат състезатели от спортните клубове, членове на Спортна асоциация» на МВР. В отборите ще се включат по трима мъже и две жени, като има възможност да участват и пенсионирани полицаи, които стрелят от името на дирекцията, в която са се пенсионирали.

Състезанието ще се проведе в две части и финал - динамична стрелба І, динамична стрелба ІІ и финал за първите осем мъже и шест жени.

В официалното откриване на турнир «Освобождение» по стрелба с пистолет за служители на МВР ще участват зам. директора на ОДМВР - Бургас - комисар Калоян Калоянов и Кмета на Общината - домакин - Димитър Николов.

Награждаването на спечелилите турнира ще се проведе на 09.03.т.г. / петък/ от 14.30 ч. на стрелбищен комплекс «Аполо».


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Kmetut-otkriva-turnir-po-strelba-za-policai-334967
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.