Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Автобуси заменят тролеите за 1 седмица
Автор: Екип Burgas24.bg 16:23 / 01.03.2012Коментари ()812
©
От 4 до 11 март автобуси ще заменят тролеите и ще се движат по маршрута на линии Т1 и Т2. Причината е извършване на строително - монтажни дейности в ж.к. "Меден рудник" за същия период /4 до 11 март/ и затваряне на ул. "Въстаническа" за движение на МПС.

Общинският превозвач "Бургасбус" въвежда временна реорганизация на движението до приключване на ремонтните дейности. На 3 март /събота/ автобусите, които ще се движат по маршрута на линии Т1 и Т2 ще са през интервал от 20-25 минути.

От 4 до 11 март автобусите по тези линии ще бъдат на интервал 15-20 минути по маршрут: Автостанция "Меден рудник" - ул. "Въстаническа" - ул. "Петрова нива" - ул. "Капитан Петко войвода" - бул. "Захари Стоянов" и продължава по стария маршрут.

За улеснение на гражданите по ул. "Капитан Петко войвода" ще бъдат обособени временни спирки.

В посока ж.к. "Меден рудник" към ЦГЧ спирките ще бъдат в района на ОУ "Найден Геров" и на бул. "Захари Стоянов", непосредствено след пресечката с ул. "Капитан Петко войвода". В обратната посока - автобусите ще спират след влизането по ул. "Капитан Петко войвода" и до ОДЗ "Делфин".

От "Бургасбус" се извиняват на гражданите и ги предупреждават, че поради мащабите на строително - ремонтните работи са възможни нарушения в разписанието по линиите.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Avtobusi-zamenyat-troleite-za-1-sedmica-333377
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.