Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаска рок банда с предизвикателство към феновете
Автор: Екип Burgas24.bg 14:07 / 17.02.2012Коментари ()893
Бургаската рок банда Силует обяви конкурс за обложка на новия си албум. Работното заглавие на проекта носи името на песента "Share Your Love", чийто клип групата представи в края на миналата година пред стотици фенове в столицата.
Песните за албума са почти готови и почитателите на рока могат да ги чуят, за да черпят свежи идеи за облика на обложката. Феновете имат пълната свобода да творят до 15-ти април, когато е и крайният срок на конкурса. Визуалните си идеи могат да изпращат на e-mail: siluet@abv.bg, както и да споделят на стената на фен страницата в социалната мрежа Фейсбук. За победителя, чийто обложка ще бъде избрана, е предвиден подарък-изненада.

Музиката и повечето от текстовете на парчетата от новия албум са авторски, писани от бандата, но не липсват и текстове на английския текстописец Phil Jackson.

"За нас е важно хората да се докоснат до музиката ни, да я усетят, а направата на обложката е начин ние да получим обратна връзка на емоциите, които сме породили у тях", споделят от рок бандата.

Група Силует е създадена през 1999 г. в град Бургас. Стилът й е оригинална смесица от класически и мелодичен рок, примесени с прогресив елементи. Рок бандата свири активно на клубната сцена и e получила множество награди за оригиналната си музика. По пътя си Силует са участвали на много фестивали в страната и чужбина, на част от които са били и хедлайнери.

В момента в бандата е в състав Марияна Добрева - вокал, китара и клавишни, Мария Дюлгерова - бас китара и вокал, Мартин Профиров - барабани и звук, Богдан Димитров - китара и Михаела Ненова /от месец май вече Михайлова/ - цигулка, перкусии и клавишни.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Burgaska-rok-banda-s-predizvikatelstvo-kum-fenovete-329847
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.