Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Лиляна Павлова представя планове за развитие на регионите в БСУ
Автор: Екип Burgas24.bg 15:30 / 09.02.2012Коментари ()671
© Burgas24.bg
Бивши и настоящи студенти от
Бургаски свободен университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Докладът на д-р Лиляна Павлова е част от международната конференция "Проекти и региони - съвременни управленски практики", която Центърът по икономически и управленски науки към БСУ провежда за седма поредна година.

Водещи учени и представители на бизнеса ще представят и дискутират водещи управленски проблеми, въпроси свързани с икономическото управление и развитието на отраслите в рамките на двудневната конференция.

Конференцията "Проекти и региони - съвременни управленски практики"ще се проведе от 10 до 11 февруари 2012 г. в Бургаския свободен университет. В нея ще вземат участие учени от водещи български и чуждестранни университети както и представители на бизнеса .

Министърът на Регионалното развитие и благоустройството д-р Лиляна Павлова ще открие конференцията в 11:00 ч. със специален доклад на тема "Интегрираните планове за градско развитие (ИПГР) в контекста на регионалното развитие"

Проф. д-р Корадо ло Сторто ще представи "Политиките за местно развитие като мега проекти", който е ръководител на институт в Университет Федерико II, Неапол, Италия.

В контекста на мегапроектите като инструмент за развитие на регионите в рамките на конференцията ще се състои среща на работната група от Акция TU1003 "МЕГАПРОЕКТИ", по Програма КОСТ на 7РП на ЕС. Проектът "Супер Бургас" ще бъде представен в Пристанище Бургас. След което кметът на Бургас, г-н Димитър Николов ще се срещне с участниците в конференцията в културен център "Морско казино".

Международната конференция "Съвременни управленски практики VІІ - Проекти и региони" се провежда с любезната подкрепа на Община Бургас и на Пристанище Бургас.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Lilyana-Pavlova-predstavya-planove-za-razvitie-na-regionite-v-BSU-327782
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.