Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сгащиха двама да транспортират крадена кола, бургазлия замесен
Автор: Екип Burgas24.bg 15:16 / 23.01.2012Коментари ()1208
©
В резултат на полицейските действия на служители от сектор "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас, на 20.01.т.г. със съдействието на служители от Районно управление "Полиция" - Карнобат и звено "Специализирани полицейски сили" при ОДМВР - Бургас, в момент на транспортиране на краден лек автомобил "БМВ 120 Д", с поставени чужди регистрационни табели / издадени за лек автомобил "Фиат Типо", са задържани криминално проявените: Д.П., 36-годишен от Бургас / управлявал крадения автомобил/ и 41-годишния К.К. от с. Равда, общ. Несебър, / управляващ лек автомобил "Фолксваген Голф 3", с бургаска регистрация, движещ се пред крадения автомобил "БМВ"/.

При извършеното претърсване на л.а. "Фолксваген" са намерени: документите за самоличност на Д.П., както и оригиналните регистрационни табели на откраднатото през месец септември миналата година от територията, обслужвана от Второ Районно управление "Полиция" - Бургас "БМВ".

Д.П. и К.К. са задържани за срок от 24 часа, като материалите са докладвани в Бургаска районна прокуратура. С прокурорско постановление, срокът за задържане на лицата е увеличен на 72 часа, като към настоящия момент на Д.П. и К.К. са постано
©
вени мерки за неотклонение "Парична гаранция" във връзка с извършено друго противозаконно отнемане на микробус "Мерцедес Спринтер", осъществено от територията на Районно управление "Полиция" - Поморие.

По досъдебното производство, образувано за противозаконното отнемане на лекия автомобил "БМВ 120 Д", са задържани и двата автомобила : "БМВ-то" и л.а. "Фолксваген Голф 3", използван като първа кола при придвижването. Работата по документирането на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Sgashtiha-dvama-da-transportirat-kradena-kola-burgazliya-zamesen-322757
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.