Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Първото най-голямо афтър парти за 2012-та в България на 18 януари
Автор: Екип Burgas24.bg 09:56 / 12.01.2012Коментари ()756
©
Афтър партито, което ще отпразнува връчването на Вторите годишни награди за Best DJ & Best Club на България се очертава да е най-голямото парти на 2012 година! Първо, защото специални гости ще са фаворитите на българската клубна публика - DJ Tarkan & V-Sag, а също и чаровната швейцарка Dinka. На второ място - партито ще е отворено за всеки парти фен. Входът ще е свободен! То ще се случи на 18 януари (сряда), в софийската зала "Rainbow Plaza", от 23ч. - веднага след връчването на статуетките на избраните за най-добри сред DJ-ите и клубовете на България. Изборът на най-добрите бе направен именно от клубната публика - на принципа на он-лайн гласуване на сайта www.awards.bg.

Благодарение на Disco Designer, обзавел не една и две дискотеки в света, зала "Rainbow Plaza" ще бъде декорирана като същински клуб специално за церемонията по връчването на Вторите годишни награди за Best DJ & Best Club на България и за последващото парти с DJ Tarkan, V-Sag и Dinka.

Част от горещата афтър - парти атмосфера ще бъде и немска марка бира номер едно в света Beck's. Брандът е партньор на второто издание на конкурса и по този начин продължава традицията да прави възможни най-вълнуващите музикални събития за своите почитатели.

Не пропускайте първото голямо парти за 2012та - 18 януари, "Rainbow Plaza" в София, 23ч. - вход свободен!



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Purvoto-nai-golyamo-aftur-parti-za-2012-ta-v-Bulgariya-na-18-yanuari-319488
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.