Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Засланени участъци по пътя Средец-Елхово, опесъчават ги
Автор: Екип Burgas24.bg 08:47 / 11.01.2012Коментари ()424
Преобладаващо сухи са пътните настилки на територията на Бургаска област, съобщи дежурният в ОПУ- Бургас. По пътя Средец- Елхово има засланени участъци, които се опесъчават. В района на Малко Търново пътните настилки са мокри. Суха е АМ "Тракия" както и главният път Бургас- София през Айтос. Видимостта навсякъде е добра. Трафикът е нормален и се извършва при обичайните ограничения за движение в областта.

За целия зимен период е затворен за движение Върбишки проход. Забранено е преминаването на товарни автомобили през Дюлински проход, заради свлачище и стеснение на пътя. Шофьорите могат да използват пътя Варна-Обзор-Слънчев бряг. Още две постоянни забрани има за тежкотоварните камиони. Забранено е и преминаването на камиони над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра, както и на камиони над 20 тона по пътя Провадия - Айтос.

Четири камери на КАТ следят за превишаване на скоростта в областта. Две от камерите са разположени по пътя Бургас - Созопол. Едната е на спирка Моряк след отбивката за парк Отманли и село Ясна поляна, а другата на разклона за село Атия. Третата камера на пътя Бургас - Слънчев бряг се намира малко преди бившия къмпинг Европа, а четвъртата е преди Ахелой.

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Zaslaneni-uchastuci-po-putya-Sredec-Elhovo-opesuchavat-gi-319147
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.