Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Трима откраднаха меден проводник, обелиха изолацията и го дадоха в пункт
Автор: Екип Burgas24.bg 10:38 / 16.12.2011Коментари ()599
На 11.12.т.г. около 02.30 ч. в Районно управление «Полиция» - Поморие е получено съобщение за извършена кражба на меден проводник до трансформатор в местността «Къшлите», захранващ хижа «Планинска къща» в с. Бата, общ. Поморие - констатирано е, че земята около трансформатора е изкопана и изровена, като е взет около 12 метра трифазен многожилен меден проводник с диаметър около 3-4 сантиметра.

От проведените бързи полицейски действия от служители на Полицейски участък - Каблешково към Районно управление «Полиция» - Поморие са установени извършителите на деянието - това са : криминално проявените К.Щ., 29 годишен, А.Т., 23 годишен и М.Х., 25 годишен, и тримата от с. Бата. Установено е, че лицата са насекли кабела на парчета и след обелване на изолацията му, са го продали на изкупвателен пункт за черни и цветни метали, разположен в местността «Капчето» край Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Поморие.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Trima-otkradnaha-meden-provodnik-obeliha-izolaciyata-i-go-dadoha-v-punkt-313315
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.