Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гонитба между младеж и бургаски крадец във Варна
Автор: Екип Burgas24.bg 11:59 / 22.11.2011Коментари ()867
© Burgas24.bg
На 21.11.2011 г. във Второ РУП се тъжи 43-годишна варненка, че малко преди това, около 19,05 ч. във Варна на кръстовището на бул. "Цар Освободител" и бул. "Осми Приморски полк" е била ограбена. Непознат отворил вратата на колата "Тойота Ландкруизър" й докато изчаква на червен светофар, взел чантата й, оставена на предната врата и бяга. Свидетел на престъплението става варненец, който утре става на 21 г. Той последва крадеца и вижда, че се качва в "Рено Сценик" с бургаска регистрация, паркиран на ул. "Д-р Аршинов", след което потегля посока Икономически университет. Секунди по-късно колата на беглеца става причина за катастрофа с "Джип Чероки", движещ се по ул. "Л. Каравелов".

Това бави крадеца, тичащият след него младеж го настига и успява да го задържи до пристигането по полицейски патрул.
Установено е, че извършителят е Ст. Хр. 26 г. от Бургас, криминално проявен за извършени престъпления по чл. 194 и чл. 216 от НК. Същият не работи.

Дамската чанта която е обект на грабеж е открита у беглеца. В нея са намерени личните вещи на собственичката, мобилен телефон, лични вещи и сумата от 150 лв. Тя е приложена към материалите по образуваното бързо полицейско производство.
Материалите са докладвани в Районна прокуратура, където е започнато производство по чл. 198 от НК.
Извършителят е задържан.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Gonitba-mezhdu-mladezh-i-burgaski-kradec-vuv-Varna-306814
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.