Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
От утре Централният плаж в Бургас става неохраняем
Автор: Екип Burgas24.bg 13:05 / 03.09.2011Коментари ()590
© Burgas24.bg
От утре Централният плаж в Бургас става неохраняем. Това съобщиха от пресслужбата на общината. От тази неделя до 15 септември ивицата ще бъде наглеждана единствено обходна двойка спасители и от инспектори от дирекция "Управление при кризи, обществен ред и сигурност".

И днес 10 водни спасители се грижеха за сигурността на плажуващите на Централния бургаски плаж. От утре остават само патрулиращи обходни двойки по дългата 300 метра ивица. Ще бъдат подпомагани от двойка велопатрул на общината ,която ще следи най-вече района на Приморски парк, около моста, където има табели забранено скачането, заради наличието на подводни скали.

Въпреки това мястото е любимо на младежите, които скачат въпреки ограничението. Ако през предстоящите няколко почивни дни има много туристи, дошли в Бургас за празниците, от спасителната служба имат готовност да увеличат водните гардове, за да гарантират безопасността на хората.

Със спасители и с нормално работно време е все още Северния плаж в Бургас. Там на всяка вишка има по двама спасители. Без охрана от началото на септември е плажната ивица в Сарафово. Там патрулира обходна двойка спасители. Тя ще остане да на плажа до 10 септември, след което ивицата става неохраняема.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ot-utre-Centralniyat-plazh-v-Burgas-stava-neohranyaem-284589
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.