Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
За едно денонощие пристанище Бургас ще посрещне три контейнеровоза
Автор: Екип Burgas24.bg 16:17 / 11.08.2011Коментари ()586
© Burgas24.bg
Общо 22 кораба тази седмица ще ползват товаро-разтоварните услуги на "Пристанище Бургас" ЕАД. В момента четири кораба се обработват, четири са на рейд и четиринадесет са в очакване. В рамките на 24 часа се очакват и три контейнеровоза - два на новия линеен оператор МAERSK и един на МSC, със заявени над 500 контейнерни движения.

В края на месец юли пристанището премина котата от обработени 2 млн.тона товари като и по този количествен показател подобри резултата от съответстващия период на предходната 2010 година.

Привличането на най-големия световен контейнерен оператор, добрата зърнена реколта, стабилният пазар на металите, реализацията на логистичните транспортни схеми на национални енергийни и жп проекти чрез пристанищните мощности, възстановеният транзит на товари от Република Македония, в съчетание с разширения обхват и качество на пристанищните услуги предоставяни на товародателите от страна на дружеството, са в основата на стабилното, положително икономико-финансово и трудово-социално състояние на държавния пристанищен оператор.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Za-edno-denonoshtie-pristanishte-Burgas-shte-posreshtne-tri-konteinerovoza-278225
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.