Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Община Бургас обявява фотоконкурс на тема "Европа в моя град"
Автор: Екип Burgas24.bg 06:40 / 04.05.2011Коментари ()402
По случай Деня на Европа /9 май/ Община Бургас ще събере и представи в изложба фотографии, показващи, как Европа и реализираните с европейско финансиране проекти променят облика на града ни и нашето ежедневие.

До днес, включително, всеки, който желае, може да сподели своята фотографска интерпретация на тема "Европа в моя град", като изпрати от 1 до 3 снимки в цифров формат на е-мейл: euint@burgas.bg. Снимките могат да бъдат цветни или черно-бели, големината на изображението - не по-малка от 1200 пиксела. Участниците могат да са както любители-фотографи, така и професионалисти. Заедно със снимките, следва да бъде изпратена и кратка анотация, включваща име на автора, заглавие и кратко описание към фотографията.

Подборът и оценката на събраните фотографии ще бъдат извършени от авторитетно жури от фотографи и представители на общинска дирекция «Евроинтеграция». Най-добрите фотоси ще бъдат представени в изложба в Културен център «Морско казино», която ще бъде открита на самия Ден на Европа - 9 май, от 14 ч. Тогава ще бъдат обявени и победителите в конкурса. Те ще получат награди и грамоти от Общината.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Obshtina-Burgas-obyavyava-fotokonkurs-na-tema-Evropa-v-moya-grad-251838
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.