Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Цените на хранителните продукти в Бургас растат ежедневно, отчита проучване
Автор: Екип Burgas24.bg 16:58 / 15.03.2011Коментари ()737
©
Цените на хранителните продукти в Бургас растат ежедневно, според анкетно проучване. Доставните цени на млечните и месни продукти са се увеличили с 0,50 ст. до 1.00 лев. Фрапиращо увеличение има на кисело мляко от порядъка на 0,40 ст. Според магазинери пилешкото месо идва всеки ден с различна цена и не пожелаха да кажат с колко се е увеличило то. Интересното е, че цените на алкохола са непроменени. По думите на доставчик след месец се очаква ново фрапиращо увеличение, като причината за това е наближаването на летния сезон и пристигането на чужденци в региона. Сладкарските изделия се търгуват с до 0,50 лв. повече.

"Хората вече нямат пари и купуват продукти от първа необходимост", каза магазинер в бургаски хранителни стоки. Най-евтината зелена салата, която можете да купите е за 1,10 лева. Доставната цена на беления боб е 2,96 лв., а на ориза се е покачила с 0,20-0,30 лв.

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Cenite-na-hranitelnite-produkti-v-Burgas-rastat-ezhednevno-otchita-prouchvane-237855
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.