Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Готвач каза защо в ресторантите първо поставят хляб на масата
Автор: Екип Burgas24.bg 12:12 / 09.12.2024Коментари ()1751
©
Известният главен готвач от Вашингтон Ръс Адамс разкри защо в повечето ресторанти сервитьорите винаги първо поставят на масата хляб. Има няколко причини и всички те са много пресметнати.

Ръс Адамс в социалната мрежа Quora описа подробно причините, защо в ресторантите на посетителите се дават сладкиши, гевреци или хляб преди определена храна и това всъщност е много логично. 

Първо, тези лакомства ще ви накарат да ожаднеете. Тогава жадните хора поръчват повече напитки, а това означава по-"добри печалби, пише БГНЕС. Второ, хлябът или нещо подобно започва храносмилането и просто засилва глада ви.

Точно затова се случва хората да поръчат повече, отколкото могат да изядат, а после да кажат, че са избързали.

"Последната причина е, че когато хората в ресторантите имат занимание, което в случая е да ядат хляб, тогава те не скучаят и не търсят постоянно сервитьори“, написа Ръс Адамс.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Gotvach-kaza-zashto-v-restorantite-purvo-postavyat-hlyab-na-masata-2368797
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.