Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Джордж Клуни стъписан от въпрос на децата си
Автор: Екип Burgas24.bg 17:07 / 09.10.2024Коментари ()317
©
Джордж Клуни може да е една от най-разпознаваемите звезди в света, но у дома е просто таткото на 7-годишните Ела и Александър. И като всеки родител, той наскоро се оказва в трудна ситуация, когато близнаците му задават от онези сложни въпроси, които само децата умеят да съчиняват.

62-годишният актьор разкри, че дори той е бил изненадан, когато малките му деца му задали въпрос, на който той не могъл да отговори. Носителят на "Оскар“ сподели забавния момент в интервю за E! News, разказвайки за момента, в който 7-годишните му близнаци попитали: "Какво е "известен“?

По думите на актьора въпросът сякаш дошъл от нищото, а нито той, нито съпругата му Амал били подготвени да обяснят на малките си деца сложността на живота на знаменитостите. "Не искахме да го обясняваме“, признава той, осъзнавайки, че известни или не, двамата с Амал искат да държат живота на децата си възможно най-близко до нормалния.

"Не искам те да знаят твърде много за това“, продължава той, обяснявайки желанието си да предпази децата си от общественото внимание.

"Те знаят какво е адвокат заради майка си, но не искам да знаят какво правя аз.“ Звездата от "Бандата на Оушън“ споделя още, че децата му са наясно, че е актьор, но не разбират напълно какво означава това.

Ситуация се усложнява още повече, когато синът му облича пелерина на супергерой за Хелоуин.

"Неотдавна синът ми се облече като Батман, заявявайки "Аз съм Батман“, споделя Джордж с усмивка, визирайки ролята си във филма "Батман и Робин“ от 1997 г.

"Казах му: "Аз бях Батман“. Той ме погледна и просто каза: "Не съвсем.“ "А аз си казах: "Нямаш представа колко си прав!“.

Амал Клуни, която е до съпруга си по време на интервюто, добавя: "Те го намират за интригуващо. Те знаят, че си актьор.“

Макар Ела и Александър да са наясно с професията на баща си, те все още не са запознати с мащабите на неговата слава. Засега за тях той е просто баща - човекът, който чете приказки за лека нощ, помага с домашните и ги разсмива.

Животът на близнаците Клуни е доста обикновен, като се има предвид колко известни са родителите им, разказват самите те. Джордж и Амал полагат съзнателни усилия да запазят нещата възможно най-нормални за своите деца. "Сутрин караме децата на училище и всички подобни неща. Забавно е.“

Всъщност Клуни полагат неимоверни усилия, за да предпазят децата си от светлината на прожекторите. По темата говори самият актьор миналия месец в разговор с GQ, заявявайки:

"Занимаваме се с много сериозни теми, с много сериозни злодеи и не искаме да има снимки на децата ни“, обясни той, пише Ladyzone.bg. 

"Така че трябва да работим усилено, за да запазим личния си живот, а това е трудно, както можете да си представите.“

"Целта ми е да се опитам да ги защитя“, признава той. "Не искам навсякъде да има снимки на децата ми и искам те да имат възможно най-нормално детство.“



Още по темата: общо новини по темата: 1704
09.10.2024 »
09.10.2024 »
09.10.2024 »
09.10.2024 »
09.10.2024 »
09.10.2024 »
предишна страница [ 1/284 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Dzhordzh-Kluni-stupisan-ot-vupros-na-decata-si-2292634
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.