Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
14 февруари ще бъде АНТИСПИН ден в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:25 / 11.02.2011Коментари ()697
© Burgas24.bg
На 14 февруари Община Бургас кани всички да се включат в инициативите под мотото "Всеки ден е АНТИСПИН ден. Бъди в час!".

От 10 до 13 ч. бургазлии ще могат анонимно и безплатно да се изследват за ХИВ/СПИН в мобилни лаборатории, разположени на три ключови места в централна градска част - пред сградата на Община Бургас, Бургаски свободен университет и Бургаски районен съд.

Доброволци от Превантивно-информационен център "Джей Джей Куул Ей" и БМЧК ще разпространяват по улиците информационни материали, картички и презервативи с цел промотиране на разумния начин на живот и забавление.

От 18 ч. в зала № 1 на Младежки културен център ще се проведе младежко парти "Светофар". В програмата му са включени скечове на "Формация за модерен младежки театър", народни и модерни танци в изпълнение на формации "Трите пъти" и "Веспа", изпълнения на вокална школа "Милка Стоева" и Светлинно шоу "F4". Входът е свободен.

Организатор на всички събития е отдел "Здравеопазване и превенции" към Община Бургас в партньорство с Местен координационен офис на Програма "Превенция и контрол на ХИВ/СПИН" на Министерство на здравеопазването, РЗИ, БМЧК, Сдружение "Равновесие", Превантивно-информационен център за наркотични вещества, Младежки клуб "Джей Джей Куул Ей" и МКЦ.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/14-fevruari-shte-bude-ANTISPIN-den-v-Burgas-229046
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.