Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Маги Халваджиян ще става дядо за трети път?
Автор: Екип Burgas24.bg 16:53 / 03.10.2024Коментари ()308
©
Алекс Енева – снахата на Магърдич Халваджиян, е бременна с третото си дете, твърдят източници, близки до фамилията. Половинката на Бебо Халваджиян е вече в средата на шестия месец и се очаква да роди идния януари.

Това ще е третото дете за семейството след първородния Еди и сестричката му Кай. Полът на бебето все още се пази в тайна и само най-близките знаят момче или момиче ще бъде.

Заради рисковата възраст, този път Алекс и Бебо са по-предпазливи и смятат до последно да крият за бременността на Енева. 40-годишната бивша адреналинка от доста време насам не показва свои снимки от кръста надолу или умело прикрива коремчето в социалните мрежи.

Хореографката има съвършено и атлетично тяло, с което преди редовно се хвалеше в мрежата, но откакто забременя, фокусът не е върху знойните й форми.

Според запознати, третото внуче във фамилия Халваджиян най-вероятно ще носи буквичката на дядо си Магърдич. Малката Кай е кръстена на баба си по бащина линия – Кремена Халваджиян, докато Еди е взел буквичката на таткото на Алекс. И тъй като Бедрос е единствено дете на Маги и Кремена, на него се пада честта да дари татко си с внуче, кръстено на него, припомня Intrigi.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Magi-Halvadzhiyan-shte-stava-dyado-za-treti-put-2285236
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.