Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Скоростен катамаран тръгва между Бургас и Истанбул след дни!
©
Броени дни остават до първия демо тур по море по линията Бургас - Истанбул – Бургас (12-13 октомври). Новата туристическа услуга се очаква с голям интерес,  като турската корабна компания IDO възнамерява да извършва редовен превоз по маршрута с 440 местен скоростен катамаран. Инициативата се заражда още през 2019 г., когато изпълнението ѝ е възпрепятствано от ковид пандемията.

За всички желаещи да си подарят едно различно преживяване до уникалния мегаполис – резервацията на билети е изцяло онлайн, на един клик разстояние. Може да запазите места за пътувания за целия маршрут във всяка посока или двупосочно. Графикът е следният:

11.10 - Истанбул - Бургас

12.10 – Бургас - Истанбул

13.10 - Истанбул - Бургас

14.10 - Бургас - Истанбул

За подробна информация, резервации на туристически пакети и закупуване на билети можете да се обърнете към туроператор "Риъл Адванс" и сайта на агенцията https://realadvance.bg/cruises/.

Демо турът предлага различно туристическо преживяване, а цената е преференциална, като започва от 29 евро за двете посоки. Организаторите целят да се отработи логистиката и да се синхронизират всички участници в процеса.

Не пропускайте да посетите Истанбул по море и да се насладите на града с нощувка в него! Продажбата на билети и туристически пакети за пътуването ще се извършва до края на работния ден на 8 октомври.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Skorosten-katamaran-trugva-mezhdu-Burgas-i-Istanbul-sled-dni-2285199
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.