Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Огромен резил! Вижте какви са ги вършили Левон Манукян и другарчетата му
Автор: Екип Burgas24.bg 17:45 / 30.09.2024Коментари ()854
© Plovdiv24.bg
Още един от разследване на длъжностно присвояване и пране на пари остава в ареста, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това е Атанас Георгиев, който е изпълнявал ролята на касиер. 

Преди минути в съдебната зала стана ясно, че в колата и телефона му са намерени дипломи, лични карти и снимки на лични данни на над 70 лица. Намерени са и фишове за заплатени възнаграждения от август и септември на хора от театъра в Разград.

Освен Георгиев останалите замесени в схемата са Борис Чилов, Петко Писков и известният диригент Левон Манукян. Георгиев е действал активно по намирането на лица, които да сключат трудови договори с други хора.

Идеята е била да им се дадат пари в банкови сметки под формата на трудови възнаграждения. Именно той е събирал и сумите по трудовите възнаграждения, знаейки, че се извършва престъпление.

Съдът смята, че това е мащабна добре организирана престъпна дейност, генерирала немалка имуществена щета за държавния бюджет в кратък период. 

Схемата излиза на бял свят благодарение на двама мними работници, които са изтеглили 25 хиляди лева и са се стреснали, че ще им ги потърсят и са отишли да подадат сигнал срещу обвиняемите.




Още по темата: общо новини по темата: 2
30.09.2024 »
30.09.2024 »
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Ogromen-rezil-Vizhte-kakvi-sa-gi-vurshili-Levon-Manukyan-i-drugarchetata-mu-2281585
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.