Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Една от бившите на Гришо с нова афера
©
Мадалина Геня смени Григор Димитров със звезда от Висшата лига. Според слуховете на Острова знойната румънка има афера с футболиста на "Манчестър Сити“ Рубен Диаш.

Двамата все още са в начален етап на отношенията си и не ги разкриват. Все пак в специализираните страници в социалните мрежи флиртът им е разкрит от наблюдателни фенове. Преди две седмици Мадалина си качи няколко сторита от Манчестър, без да споменава защо е там. Посещението й учуди голяма част от феновете на румънката. В една от страниците фен на "Сити“ написа, че е видял Мадалина да влиза в апартамента на Диаш заедно с него.

Геня и Димитров са разделени от повече от година. Връзката им продължи едва няколко месеца, макар страстта между тях да бе видима. Нито един от двамата до момента не е показал да има нов човек до себе си. Едва наскоро Мадалина разкри малко повече за края на отношенията си с Григор.

"Каквото се случи, то се случи, а каквото имахме да казваме, ние го споделихме в изявлението си в социалните медии - заяви актрисата и модел. - Просто няма какво повече да добавя. Никога не говоря за бившите си приятели. За мен тази връзка е затворена страница. Със сигурност не храня лоши чувства към него, това трябва да се знае, защото се изписаха доста неверни неща! Медиите бяха залети с измислици.“

Дали обаче Мадалина ще намери спокойствие в любовта с Диаш?

Играчът на "Сити" е известен плейбой. Последната му връзка бе с риалити звездата Арабела Чи. Сексапилната блондинка, която стана известна с участието в "Островът на любовта“, не успя да го задържи.  Двамата бяха заедно около половин година. След това се появиха информации, че португалецът си пада по актрисата Даниела Мелхиот. Сънародничката му е участвала в множество хитови филми, включително в "Пазители на галактиката 3“ и "Отряд самоубийци“. Тези слухове така и не намериха потвърждение, а сега наред е Мадалина. Предстои да разберем дали  Геня ще успее да обуздае плейбоя, или всичко между тях ще е краткотрайна афера.



Още по темата: общо новини по темата: 1475
27.09.2024 »
27.09.2024 »
27.09.2024 »
27.09.2024 »
27.09.2024 »
27.09.2024 »
предишна страница [ 1/246 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Edna-ot-bivshite-na-Grisho-s-nova-afera-2278622
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.