Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Луиза Григорова и Владимир Зомбори с двоен празник
Децата на актрисите Луиза Григорова и Весела Бабинова навършиха 4 години. Двете колежки и приятелки родиха не само в един ден, но и в една и съща болница.

"През 2020 г. по това време появата на Йоана още беше мираж. Казаха, че в неделя се раждали най-щастливите хора. Тя чинно изчака не само това, а се появи вечерта, защото няма за какво да се бърза толкова в този живот. На това ни учи вече четири години. Честит рожден ден, Йоанка“ – сподели щастливата Весела Бабинова.

"Пожелавам си всички деца да са здрави, да растат в мирно време, да са любопитни за света и да бъдат състрадателни“ – завършва емоционалния си пост актрисата.

Тя получи поздравления от много хора, а Александър Сано и Искра Донова й изпратиха червени сърчица в коментар.

"Нощите ни се сливат, тъй като тя се буди на три часа, както повечето деца. Общо взето дали е ден, или нощ – няма значение... Като всяко бебе. Животът се променя всеки час. Изпитание е. В началото ми беше голям стрес“, сподели бащата Владимир Зомбори пред bTV през октомври 2020 г. по повод раждането на детето.

В момента можем да гледаме актьора всяка неделя в ефира на bTV, тъй като е водещ на "Гласът на България".

Весела Бабинова и Владимир Зомбори кръстиха дъщеричката си през септември 2021 г. "Йоана вече е една малка християнка. Щастлива съм, че на този ден бяхме с нашето семейство. За пореден път осъзнавам, че не е нужно да делиш една кръв с близките на сърцето си, за да ги наречеш именно “семейство" – призна тогава Весела.

Луиза Григорова също отбеляза рождения ден на детето си.

"Прекрасното ни момче вече на цели 4 години. БРАН е любов!“ – написа тя към черно-белия кадър, на който синът й е с готварска шапка и държи патладжан.

"Чудесно дете! Да ви радва безкрайно! Обичаме ви“ – добави актрисата Теодора Духовникова.

През това лято Луиза Григорова сподели емоциите си след една разходка на Витоша.

"Първи покорен връх за Бран! Досега сме качвали Черни връх само от Алеко, съответно в главата ми никога не е стояла възможността да отидем с Бран, но миналата седмица Радина Думанян ме подсети, че от Витошко лале лифтът си работи и те качва на метри от върха.

Маршрутът от лифта е супер лек и подходящ и за малки деца! В чайната има вкусен обяд и напитки, гледките са ясни, поляната е супер за игри (за който не е бил), после на начална станция на лифта долу има чудно барче с мили хора, идеално за по кафе, напитка, сладолед и батут за скачане. Страхотен ден с гарантиран сън“ – разказа Луиза Григорова, която в началото на юни навърши 34.

По това време тя и съпругът й Мартин Макариев отпразнуваха 7 години брачен живот, пише Ladyzone.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 1475
27.09.2024 »
27.09.2024 »
27.09.2024 »
27.09.2024 »
27.09.2024 »
27.09.2024 »
предишна страница [ 1/246 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Luiza-Grigorova-i-Vladimir-Zombori-s-dvoen-praznik-2278612
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.