Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
18 компании грабнаха златни медали на 78-то издание на Международния технически панаир
18 изложители на Международния технически панаир получиха златни медали с диплом за иновативно изделие от 78-то издание на индустриалното изложение. Официалната церемония по награждаването се състоя снощи в зала "Пловдив“ на Конгресния център в Международен панаир Пловдив. Медалистите определи авторитетно жури с председател Евгени Симеонов – председател на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН), заместник-председател доц. д-р Иван Соколов – главен директор на Международен панаир Пловдив, и експерти от ДАМТН.

“Поздравявам екипите и компаниите за блестящата работа и постигнатия успех В много конкурентно и оспорвано съревнование демонстрирахте интелектуален и развоен потенциал на световно ниво“ - каза в приветствието си към наградените доц. д-р Иван Соколов. Toй подчерта значението на иновациите в индустрията и изтъкна ролята им за социалноикономическото развитие.

Главният директор на Панаира връчи плакетите на институцията на изложители със значим принос към 78-я международен технически панаир. Търговско-промишлена камара – Пловдив бе отличена за висок професионализъм и успешното представяне на проекта «МултиХоум» чрез специализираното изложение за енергийно обновяване на жилищни сгради.

За мащабно участие, успешен дебют и значим принос в обогатяването на 78-то издание плакети бяха присъдени на две компании - МАВА Индустриал АД и Биелда – Румъния. Българската компания грабна още две награди – за най-добър дизайн за панаирна експозиция и златен медал за иновативно изделие.

За първото отличие екипът на МАВА Индустриал АД благодари сърдечно на главния инженер на Пловдивския панаир – г-жа Гюлбеяз Хасан. Тя не скри вълнението си и от още едно високо признание – за комплексното пространствено оформление на Палата №2 съвместно с дизайнера Иван Донев. Грамотите връчи академик Сашо Драганов, председател на Националната асоциация за дизайн и реклама.



Още по темата: общо новини по темата: 3
25.09.2024 »
23.09.2024 »
19.09.2024 »
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/18-kompanii-grabnaha-zlatni-medali-na-78-to-izdanie-na-Mezhdunarodniya-tehnicheski-panair-2278232
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.