Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Старият омбудсман с големи шансове за нов мандат
Автор: Екип Burgas24.bg 14:15 / 05.01.2011Коментари ()657
© Burgas24.bg
Настоящият обществен посредник на Бургас Таньо Атанасов с големи шансове за нов мандат, предаде репортер на Burgas24.bg. 

Атанасов е един от тримата кандидати допуснати до интервю за длъжността " Омбудсман" на Бургас. Освен него до препитване Комисията към Общинския съвет включваща съветниците-юристи Снежина Маджарова, Иван Витанов, Делян Иванов, Юлия Йоргова, Димчо Грудев, Вълчо Чолаков и Ангел Ангелов е допуснала още Атанас Иванов Попов и Лиляна Борисова Ганчева - Шарпанова.

Четвъртият кандидат Димитър Коточев не е допунат до участие в конкурса за обществен посредник, тъй като същият не отговаря на изискването на чл. 8, ал. 1 от Правилника за организацията и дейността на обществения посредник на територията на Бургаска община за 10 години трудов стаж.

След като тримата кандидати преминат през препитване за установяване на визията им за работа с гражданите, взаимоотношенията между бургазлии и местната власт и не на последно място познанията им в областта на Правото кандитатите ще бъдат одобрение от Общинския съвет.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Stariyat-ombudsman-s-golemi-shansove-za-nov-mandat-219407
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.